Karriär

Safe Control Materialteknik i Göteborg AB är ett privatägt, oberoende och ackrediterat materiallaboratorium. Vi bedriver provning av metalliska material och utför analyser av miljöfarliga och hälsofarliga ämnen.

På Safe Control arbetar vi med roliga, utmanande och avancerade projekt. Vi är ett tjänsteföretag med en kundorienterad företagskultur och det viktigaste för oss är att varje dag leverera tryggt, säkert och med hög kompetens.

Safe Control erbjuder dig som anställd ett stimulerande arbete där du har en trygg och utvecklande anställning. Du arbetar i ett företag där ett systematiskt arbetssätt, serviceorientering, samarbete och engagemang värdesätts.

I takt med att vi expanderar söker vi efter nya och duktiga medarbetare. Skicka in en ansökan till någon av våra lediga tjänster eller en intresseanmälan idag till jobb@safecontrol.se!

Lediga tjänster

Vi har just nu inga lediga tjänster men vi är intresserade av att ha kontakt
med kompetenta medarbetare för framtida behov.  Du kan alltid skicka en intresseanmälan till
jobb@safecontrol.se om du tycker att vi är ett intressant företag för dig.

 

 

 

Kontaktperson

Lars Andersson
VD
Telefon: 031-65 64 86

fornamn.efternamn@safecontrol.se 

Swedac Ackrediteringsmärke 5622

Ackreditering

Safe Control Materialteknik AB är ackrediterat sedan 2001 och innehar flexibel ackreditering sedan 2016. All provning sker mot europeiska och internationella standarder.

Se vår ackrediteringsomfattning »

 

    Share This