Maskinoperatör – Mekanisk verkstad

Safe Control Materialteknik AB är ett oberoende laboratorium som är ackrediterat av Swedac. Vi utför bland annat förstörande provning och i vår mekaniska verkstad tar vi fram detaljer i metalliska material som provas på våra andra avdelningar.

Jobbprofil
Du kommer att arbeta i den mekaniska verkstaden med sågning, svarvning och fräsning. För att trivas i rollen är du nöjd med rutinarbete, kan växla mellan olika arbetsuppgifter och är ytterst noggrann.

Kvalitet är viktigt för oss och önskar att även du värdesätter att leverera ett arbete av hög klass. Oftast är det högt tryck med varierande arbetsuppgifter och då är det nödvändigt att du kan omprioritera och framför allt samarbeta med dina kollegor, men även har förmågan att ta ansvar över ditt eget arbete.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom skärande manuell bearbetning, inriktning mot sågning, svarvning och fräsning. Arbetslivserfarenhet inom området är meriterande. Kunskap och/eller genuint intresse av mekanisk provning är meriterande.

Mekanisk verkstad

 

Personliga egenskaper
Som person är du driven, social, lösningsorienterad och strukturerad. Du har god förmåga att samarbeta och kommunicera samt har känsla för kvalitet, tidsplanering och en vilja att arbetet utförs på rätt sätt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Hisingen, Göteborg
Anställningsform: Heltid, tills vidare,
Lön: Månadslön

Ansökan
Skicka in ditt CV med personligt brev senast den 31 januari 2024 till jobb@safecontrol.se.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Postadress
Safe Control Materialteknik AB
Tillgängligheten 1
417 10 Göteborg

Kontaktperson avseende tjänsten
Andreas Alm, andreas.alm@safecontrol.se
Ansvarig: Mekanisk verkstad
Telefon: 031-65 64 96

Kontaktperson

Andreas Alm
Ansvarig: Mekanisk verkstad
Telefon: 031-65 64 96

Lars Andersson
VD
Telefon: 031-65 64 86

fornamn.efternamn@safecontrol.se

Swedac Ackrediteringsmärke 5622

Ackreditering

Safe Control Materialteknik AB är ackrediterat sedan 2001 och innehar flexibel ackreditering sedan 2016. All provning sker mot europeiska och internationella standarder.

Se vår ackrediteringsomfattning »

 

    Share This