Laboratoriet

I sex verksamhetsgrenar täcker vi in ett mycket stort utbud av tjänster i vårt ackrediterade och oberoende laboratorium. Varje provning är unik och som kund får du lätt personlig kontakt med någon av våra experter. Klicka på rubrikerna när du vill fördjupa dig i våra erbjudanden och metoder.

Korrosionsprovning

Kemi

Vi utför analyser av beläggningar, partiklar, kylvätskor och vatten, samt olika typer av korrosionsprovning och analys av kemisk sammansättning av stål.

Skadeundersökning

Metallografi

Vänd dig till oss för att få en utförlig metallografisk undersökning och kontroll av svetsförband. Vi har mångårig erfarenhet av haveri- och skadeundersökningar.

Mekanisk provning - bockprov

Mekanisk provning

Vi hjälper er att säkerställa att ett material eller en komponent uppfyller kvalitetskraven. Vi utför provningar i både svetsade material och grundmaterial.

Asbestanalys

Miljö

Vi har ett brett tjänsteutbud riktat mot miljö- och hälsofarliga ämnen. Vi kan ge er lösningar som kan ligga till grund för hantering taget till arbetsmiljö, sanering och deponi.

Mekanisk verkstad

Mekanisk verkstad

I den mekaniska verkstaden finns en maskinpark anpassad för tillverkning av provstavar, specialtillverkning samt värmebehandling.

Safe Control Utbildning

Utbildning

Vi erbjuder öppna och anpassade utbildningar inom verksamhetsnära områden, det vill säga inom Materialteknik och Miljöteknik.

Vill du veta vad vi kan hjälpa dig med?

Ring oss eller skicka en offerförfrågan.

Share This