Kvalitetsingenjör

Vi expanderar och söker en kvalitetsingenjör. Vi är ett, av Swedac, ackrediterat laboratorium. Företagets verksamhet består av provningar och analyser av metalliska material samt analyser av miljö- och hälsofarliga byggmaterial.

Om tjänsten
I rollen som kvalitetsingenjör kommer du att ansvara för rutinerna i företagets ledningssystem i enlighet med SS-EN ISO 17 025. Du kommer att arbeta strategiskt och i förebyggande syfte för att säkerställa vårt kvalitetssystem och du kommer att vara en del av ledningsgruppen.

För att trivas i rollen behöver du ha en förmåga att fatta snabba beslut samtidigt som du arbetar ordningsamt, analytiskt och strukturerat.

 

Safe Control ackreditering 5622

 

Personliga egenskaper
På Safe Control Materialteknik kommer du att bli en viktig pusselbit i verksamheten. Du trivs med att arbeta självständigt och driva ditt eget arbete framåt samtidigt som du parallellt har ett gott samarbete med dina kollegor. Vidare ser vi att du är utåtriktad och lyhörd med en god kommunikationsförmåga. För att lyckas i rollen krävs det att du behärskar svenska flytande, i både tal och skrift.

Erfarenhet
För den här rollen söker vi dig som har tidigare erfarenheter av att arbeta med kvalitetsarbete samt självständigt kunna genomföra internrevisioner. Det är meriterande om du har en högskole- eller yrkesutbildning inom relevant område eller en utbildning inom kvalitetsledningssystem.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Hisingen, Göteborg
Anställningsform: Heltid, tills vidare.
Lön: Månadslön

Ansökan
Skicka in ditt CV med personligt brev senast den 15 juni 2023 till jobb@safecontrol.se.

Postadress
Safe Control Materialteknik AB
Tillgängligheten 1
417 10 Göteborg


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med ovan nämnda avseende ytterligare jobbannonser.

Kontaktperson

Lars Andersson
VD
Telefon: 031-65 64 86

fornamn.efternamn@safecontrol.se 

 

swedac-ackreditering-5622

Ackreditering

Safe Control Materialteknik AB är ackrediterat sedan 2001 och innehar flexibel ackreditering sedan 2016. All provning sker mot europeiska och internationella standarder.

Se vår ackrediteringsomfattning »

 

Share This