20-årsjubileum | 210916

Vår stora jubileumsdag inleddes med ösregn, inte det optimala vädret för vårt utomhusarrangemang. Partytält sattes upp, food truck och kaffevagn anlände och precis när de första gästerna kom upphörde regnet plötsligt! Alla kunde då förse sig med smaskiga hamburgare från food trucken, jubileumstårta och en extra god kopp kaffe från den välutrustade kaffevagnen.

20-årsjubileum | 210916
20-årsjubileum | 210916
20-årsjubileum | 210916

Fler bilder från dagen kan du se här »

Quiz och rundvandring

Ett inslag under dagen var rundvandringar på laboratoriet under ledning av medarbetare hos oss, där våra gäster fick en inblick i vad vi gör på Safe Control. Det var mycket uppskattat!

Vi hade en quiz bestående av tio frågor och en utslagsfråga där det var en fördel att gå på rundvandringen. Vi har korat de tre personer som vann – alla hade nio rätt – och en satte utslagsfrågan, vilket inte var dåligt för den var klurig!

Första pris

Tomas Eriksson
Göfast Gruppen AB

Presentkort | 2 000 kronor
Smaka på Göteborg

Andra pris

Sven-Gustav Ekholm
Arcos Hydraulik AB

Presentkort | 1 000 kronor
Stora Saluhallen

Tredje pris

Manoj Parmar
TR Fastenings

Presentkort | 500 kronor
Mr Cake

Vill du också prova på vårt quiz? »

Vi tackar er alla som kom och firade med oss. Det var roligt att se er alla, inte minst efter det gångna året. Vi vill även tacka för alla blommor, gåvor och gratulationer.

Safe Control Jubileumsvecka

Som en del av vårt jubileumsfirande kommer vi att arrangera dagliga rundvandringar på laboratoriet under en vecka i november. Vi kommer då att presentera våra olika verksamhetsområden.

Är du nyfiken på vad ett materiallaboratorium gör eller helt enkelt vill veta mer om Safe Control – anmäl dig till en av våra rundvandringar genom att skicka ett mail till anmalan@safecontrol.se.

Mer information kommer inom kort!

Kontaktperson
Catarina Wernlund
Telefon: 031-65 64 93

Share This