Vill du vara med och utveckla vårt kemilabb – Miljöteknik?

Safe Control Materialteknik AB är ett oberoende laboratorium som är ackrediterat av Swedac enligt SS-EN ISO 17025. Vi är inne i en expansiv fas och behöver förstärka vår avdelning Miljöteknik. Vi söker därför en analytisk kemist/laboratorieingenjör som tycker om att driva och ansvara för egna projekt. Du kommer att arbeta i vårt nya kemilabb med det senaste inom teknik och utrustning.

Jobbprofil

Du kommer att vara en nyckelmedarbetare och aktivt delta i utvecklingen inom vår avdelning Miljöteknik. Din uppgift blir att tillsammans med dina medarbetare driva och utföra egna projekt, rapportera resultat och ge rådgivning inom området.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att analysera miljö- och hälsofarliga ämnen i byggmaterial, markprover, vatten och luft. Vi utför bland annat analyser av PCB, PAH och tungmetaller.

Du ska ha djupgående erfarenhet av att arbeta med GC med tillhörande detektorer, till exempel MS och ECD. Har du tidigare utfört analyser med ICP-MS och UV-VIS samt arbetat med metodutveckling är det meriterande. Förutom erfarenhet av att utföra och utvärdera analysresultat är det viktigt att du kan utföra provberedning och upparbetning

 

Safe Control kemilaboratorium

Utbildning och bakgrund
Vi söker dig som är systematisk, kvalitetsmedveten och analytisk. Du har högskoleutbildning inom analytisk kemi, kemiteknik, naturvetenskap eller relaterad utbildning och har några års yrkeserfarenhet.
Du skall behärska svenska och engelska i tal och skrift obehindrat.

Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad, strukturerad, lösningsorienterad och har en god social förmåga. Du trivs att arbeta i högt tempo samt att ha en självgående roll. Uppdragen utförs oftast med snäva tidsramar. Noggrannhet, detaljkänsla och viljan att utföra ett kvalitetsarbete är mycket viktiga egenskaper.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Hisingen, Göteborg
Anställningsform: Heltid
Lön: Månadslön

Ansökan
Skicka in ditt CV med personligt brev senast den 31 januari 2024 till jobb@safecontrol.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Kontaktperson 
Vid frågor om tjänsten, kontakta ansvarig Miljöteknik:
Catarina Wernlund
E-post: catarina.wernlund@safecontrol.se

 

 

Kontaktperson

Catarina Wernlund
Ansvarig: Miljöteknik
Telefon: 031-65 64 93

Lars Andersson
VD
Telefon: 031-65 64 86

fornamn.efternamn@safecontrol.se 

 

swedac-ackreditering-5622

Ackreditering

Safe Control Materialteknik AB är ackrediterat sedan 2001 och innehar flexibel ackreditering sedan 2016. All provning sker mot europeiska och internationella standarder.

Se vår ackrediteringsomfattning »

 

    Share This