Augusti 2021

Fira 20 år och 2 miljoner

framgångar med oss!

Vi bjuder in dig till vår festliga sensommarlunch den 16 september.

Den 16 september förvandlas delar av vår nedre parkeringsyta till en lunchrestaurang med food truck och partytält. I samband med lunchen får du även möjlighet till en rundvandring på laboratorieet samt delta i en Quiz med spännande priser.

Det du behöver göra är att anmäla dig via mail till anmalan@safecontrol.se. För att vi ska kunna planera och undvika oönskad trängsel vill vi att du anger vilken av de två lunchtiderna som passar dig.

Rundvandring | Lunch | Quiz | Kaffe och tårta

När: Torsdagen 16 september
Klockan 10.30-12.00
Klockan 12.30-14.00

Var: Tillgängligheten 1, Göteborg

Anmälan: Senast 6 september till anmalan@safecontrol.se.

Efter din anmälan får du en bekräftelse från oss med ytterligare information.
Inbjudan är personlig och antalet platser är begränsat.

Varmt välkommen önskar vi alla på Safe Control Materialteknik!

Vi kommer att tillämpa de restriktioner som myndigheterna föreskriver gällande Covid för sammankomster och arrangemang.

I två decennier har vi genomfört 2 miljoner framgångsrika provningar, analyser och undersökningar av metaller, ämnen och material vi människor omger oss med. Tillsammans med våra kunder har vi bidragit till att världen vi rör oss i blivit mer trygg och säker. Som ett fristående och ackrediterat laboratorium ser vi nu fram emot ytterligare 2 miljoner framgångar, minst.

Safe Control Materialteknik vänder sig till företag som har behov av att kvalitetssäkra, analysera eller på annat sätt undersöka ett material. Vi utför provningar, analyser och undersökningar av främst metalliska material samt miljöprovningar på byggmaterial. Safe Control Materialteknik är ett komplett, fristående och ackrediterat laboratorium som innebär att vi kan tillgodose våra uppdragsgivares skiftande behov.