December 2020

God Jul och Gott Nytt År!

Året går mot sitt slut och vi på Safe Control vill passa på att tacka våra kunder och samarbetspartners för ett fantastiskt fint samarbete.

Att 2020 skulle bli som det blev hade ingen kunnat föreställa sig, men tillsammans har vi arbetat på och hjälpt varandra i vardagen. Jul- och nyårsfirandet ser kanske annorlunda ut vad det brukar för många, men oavsett hoppas vi att ni alla får en fin ledighet, en stämningsfull jul och ett riktigt gott nytt år!

Vi på Safe Control Materialteknik ser med tillförsikt fram emot nästa år, då vi kommer fortsätta vårt arbete med att utöka tjänsteutbudet genom nya investeringar och utökad personalstyrka, allt för att tillmötesgå våra kunders ökade behov.

Vi kommer även att uppmärksamma vårt 20-årsjubileum och hoppas att få fira detta tillsammans med er alla.

Safe Controls öppettider under helgerna

Vi ser fram emot en välbehövlig ledighet och har stängt mellan den 24 december och 6 januari 2021.


Ni är varmt välkomna tillbaka torsdagen den 7 januari 2021.

Inlämning av provmaterial

Inlämning kan göras i vår foajé under mellandagarna.
På grund av att vi har stängt registreras alla uppdrag först den 7 januari som då blir officiell inlämningsdag.

Våra ordinarie öppettider är måndag-fredag klockan 07.30-16.00.

Vi stödjer BRIS och Naturskyddsföreningen!

Varje år sponsrar Safe Control Materialteknik dessa organisationer och varje jul ger vi lite extra för att kunna göra en större skillnad.

I år behöver våra barn och unga vuxna lite mer stöttning. Pandemin har tagit hårt på många familjer och de yngre riskerar att utstå mer psykiskt och fysiskt våld under jul- och nyårshelgerna.

Vill ni också hjälpa?

Läs mer på BRIS hemsida om hur ni också kan göra skillnad »

Safe Control Materialteknik vänder sig till företag som har behov av att kvalitetssäkra, analysera eller på annat sätt undersöka ett material. Vi utför provningar, analyser och undersökningar av främst metalliska material samt miljöprovningar på byggmaterial. Safe Control Materialteknik är ett komplett, fristående och ackrediterat laboratorium som innebär att vi kan tillgodose våra uppdragsgivares skiftande behov.